" zoals je voor je familie kookt "

Gracering

Postadres:
Weidestraat 89
Nijmegen
6533 XK
+31 649742650
info@gracering.nl

Inschrijfformulier

Schrijf mij in voor de Indische avond op

Indische avonden

Indische avond in De Benring en De Nieuwenhof

Vanaf september kook ik elke eerste woensdag van de maand om en om in De Benring en in de Nieuwenhof in Voorst. Twee maanden achtereen kook ik Indisch en daarna een keer Mediteraan of Hollandse gerechten.

1 november bijvoorbeeld maak ik in De Benring een stamppottenbuffet, met vooraf een geitenkaassalade en met limocello tiramisu

Indische avond in Restaurant Bij de Buren in Nijmegen

Eén keer per maand op een maandagavond wordt er in restaurant Bij de Buren een Indische avond georganiseerd. Voor € 15,00 kunt u dan genieten van een authentieke Indische maaltijd. Dit is exclusief de drankjes.

Iedere maand serveren wij een ander menu. Op deze pagina publiceren wij het menu en de data. 
De keuken is dan open van 17.00 tot 19.30 uur. Reserveren van tevoren is aan te raden. U kunt daarvoor het inschrijfformulier gebruiken op deze pagina of u meldt zich aan bij restaurant ... bij de Buren, Irene Vorrinkstraat 401 Nijmegen of neem rechtstreeks telefonisch contact met mij op 0649742650

Wilt u ook met vaste regelmaat een Indische avond organiseren voor de gasten van uw buurthuis, eetcafe of restaurant? Neem dan contact met mij op en wij informeren u over de condities.

Eet u vegetarisch, geef dat dan door bij uw reservering, dan houd ik daar rekening mee.
Indische avond

Indische Avond 7 mei 2018

01-10-2017 15:16
Als voorafje serveer ik een heerlijke pindasoep, gevolgd door witte rijst met daging bali (rundvlees in pittige saus), urap urap (groenten met kokosschaafsel) en een acar campur.