" zoals je voor je familie kookt "

Gracering

Postadres:
Weidestraat 89
Nijmegen
6533 XK
+31 649742650
info@gracering.nl

Kookworkshops

Ja, neem met mij contact op voor een kookworkshop.

Kookworkshops

 

Workshop "Indisch Koken in huiselijke kring"

“samen koken, samen eten verbindt mensen”

Ik geef kookworkshops, omdat samen koken en samen eten mensen verbindt. Verbindingen zoeken en maken is de rode draad door mijn leven.

Mijn kookworkshops gaan uit van een gezellig dagje/avondje koken en eten. Samen bereiden we een rijsttafel van 8 gerechten. Afhankelijk van het aantal deelnemers bereidt u in twee- of drietallen 2 tot 3 gerechten. De gerechten worden in overleg vastgesteld. Vegetarische gerechten zijn ook mogelijk.

Ik begin de workshop Indisch koken met een korte uitleg over de Indische keuken en vertel iets over de kruiden die we gebruiken.
Tijdens de workshop, die ongeveer 4 uur duurt worden 1 voorgerecht, 1 groentegerecht, 3 hoofdgerechten (keuze uit: vlees, kip, ei of vis), bijgerechten en een nagerecht gemaakt. We sluiten de avond af met een gezamenlijke maaltijd. U krijgt de recepten van de bereide gerechten mee naar huis.

De workshop vindt in principe plaats bij één van de deelnemers thuis. Van te voren maken we daar afspraken over. De prijs is € 40,- per deelnemer, bij deelname van minimaal 8 personen. De datum en het tijdstip worden in overleg met u bepaald. Is de kookworkshop buiten Nijmegen dan reken ik reiskosten (0,30/km)

Wilt u uw kookworkshop liever op een andere locatie dan worden de huurkosten in de prijs doorberekend.

Workshops " Koken met Grace"

De kookworkshops in restaurant ...bij de buren zijn komen te vervallen!